ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: Ημερομηνία έναρξης της συζήτησης για το Μεσοπρόθεσμο η Τετάρτη στις 16:30 ▬ Σε 24ωρο κλοιό εισέρχεται από τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης ο χώρος περιμετρικά της Βουλής ▬ Γ.Σ.Ε.Ε. και Α.Δ.Ε.Δ.Υ την Τετάρτη στις 11:00 συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως και πορεία προς τη Βουλή. Αγανακτισμένοι στην Ελλάδα: Ποιοί προκαλούν στην πραγματικότητα τα επεισόδια;
Στο κάτω μέρος της σελίδας μπορείτε να πατήσετε like, tweet, ή "μοιραστείτε" ώστε να διαδώσετε το blog. Ευχαριστούμε!

Ποιοί προκαλούν στην πραγματικότητα τα επεισόδια;

Υπάρχουν ταυτότητες αστυνομικών τελικά που έπεσαν από τους κουκουλοφόρους. Υπάρχουν φωτογραφίες που ξεφορτώνονται ρόπαλα από άγνωστους μπρόστα σε αστυνομικούς και πίσω από τους θάμνους.Υπάρχουν στοιχεία! Είχαν εντολή να δημιουργήσουν επισόδεια. Μην μασάτε . Η κυβέρνηση πέφτει!! Υπάρχουν στοιχεια στο twitter, στο διαδίκτυο και πριν λίγο οι φωτό με τα ρόπαλα βγήκαν στο skynews!


Δείτε τις φωτογραφίες



14 σχόλια:

geo61 είπε...

Όχι ότι δεν το ξέραμε, αλλά μία φωτογραφία χίλιες λέξεις.

Μακης είπε...

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. βγήκε στην τηλεόραση και είπε ότι ήταν αστυνομικός με πολιτικά.

GIWRGOS PEIROUNAKHS είπε...

EINAI PROBLHMA SE KATHE DIADHLWSH.
APO THN EKSERGHSH THS NOMIKHS KAI
ARGOTERA TOU POLUTEXNEIOU UPARXOUN
PROBOKATORES.TA GEGONOTA TA EZHSA APO KONTA EKEINH THN EPOXH.

XREIAZETAI MEGALH PROSOXH !!!

ASTUNOMIKOI ME POLITIKA H APLWS
KATHARMATA PROKALOUN EPISODEIA
POU DIKAIOLOGOUN THN EPEMBASH
THS ASTUNOMIAS ME DAKRUGONA K.T.L.


KOURAGIO S'OLOUS ESAS POU AGWNIZESTE!!!

Ανώνυμος είπε...

Ena exo na po pedia...Einai ola thema MASONIAS! Oloi masonoi ke evreoi kivernane ekei,theloun na plixoun tin orthodoxia, proothoun ta sxedia twn xenon, kai na xerete akoma kati...otan o laos 3esikonete aftoi xamogelane ke tha to deite

Ανώνυμος είπε...

παιδια μη μασατε!!!! αυτοι μας φοβουνται οσο τιποτε αλλο και τρεμουν την οργη του λαου!!!! θα τους παρει και θα τους σηκωσει!!!!
ολα τα εβραιοσκυλα θα φυγουν μολις δουν τα σκουρα κατω απο τα τουνελ που τα καθαριζουν τωρα οι ΚΥΠατζηδες και μην ειδατε τον παναη!!! γερα παιδια να φυγουν τα σκυλια!!!

Ανώνυμος είπε...

Σκεφτειτε λιγο ,ολοι εσεις που το παιζετε ξερολες..Υπαρχει περιπτωση να ειχαν παει αστυνομικοι με πολιτικα για να δημιουργησουν επεισοδια και να κουβαλουσαν επανω τους αστυνομικη ταυτοτητα???ειναι δυνατον?δεν νομιζω να ειναι τοσο χαζοι..

Ανώνυμος είπε...

re anonime kathisterimenos eisai?ton allon ton batso p itan dimenos me politika panw se vespa ton stamatisan gia prosagwgi k elege:''eimai dikos sas na!deite!''...profanws k prepei o batsos me politika naxei astinomiki tautotita alliws oute na silavei alla mexri k na ton silavoun boroun

Ανώνυμος είπε...

παιδια να σας θυμησω οτι και οι αστυνομικοι ανθρωποι ειναι που περνουν 850 ευρω!!! Και δεν νομιζω οτι ευχαριστιουνται τοσο οταν βαρανε καποιον που παλευει για την Ελλαδα και τους πολιτες της!!! Εχουν εντολες ανωθεν!!!
Και ολες αυτες οι φωτο ειναι αληθεινες αλλα μπορουν να δικαιολογηθουν...στην πρωτη και στην δευτερη οι αστυνομικοι μαζεβουν κατεσχημενα αντικειμενα....στην τριτη ειναι αστυνομικος με πολιτικα...στις αλλες δυο ειναι αστυνομικοι που ειναι τους εχουν τοποθετησει μεσα στους αναρχικους για να τους σταμπαρουν και να κατασκοπευουν τις κινησεις τους!!!

Ανώνυμος είπε...

Εσύ ο τελευταίος πρέπει να το έχεις κάνει τέντα το πουλί σου....όσο για το πρώτο σου σχόλιο μάθε ότι στα ΜΑΤ μπαίνει ότι χειρότερο από άποψη ανθρωπίνου δυναμικού υπάρχει στην ΕΛ.ΑΣ.Οκ παιδιά των 850 είναι και αυτοί,αλλά το να λειτουργείς σαν πολεμική μηχανή και να χτυπάς αυτούς που μέσα σε όλα μάχονται ΚΑΙ για τα δικά σου δικαιώματα,ε μόνο δεν σε τιμάει.Προφανώς δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά,αλλά στον εκάστοτε ΜΑΤατζή.

Ανώνυμος είπε...

Ολα ωραια και ολα καλα παιδια...
Σαφως και οι ειδικες δυναμεις της αστυνομιας δεν ειναι οτι καλυτερο (οχι μονο εδω),αλλα πουθενα σε ολοκληρο τον πλανητη.
Ποσο μαλλον σε ενα κρατος σαν το δικο μας στο οποιο δεν λειτουργει ΤΙΠΟΤΑ, και στο οποιο ο καθενας που του δινεται λιγη εξουσια στα χερια του νομιζει οτι υπερτερει εναντι του διπλανου του.
Αλλα για να μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας και για να μην ριχνουμε μονοπλευρα τις ευθυνες οπως κανουμε παντα σαν λαος, προβοκατορες δεν ειναι μονο οι μπατσοι της φωτογραφιας, αλλα και τα κομματα,που κατευθυνουν τοσο τις ακροδεξιες οσο και τις αναρχοαυτονομες ομαδες . Σε ενα ανυπαρκτο κρατος ολοι αυτοι κανουν οτι γουσταρουν
Επισης καλο θα ειναι να σκεφτομαστε λιγακι, να παρατηρουμε, και μετα να μιλαμε...
Οι μπατσοι της φωτογραφιας, με κουκουλες και με στολες δεν ειναι απο χθες αλλα απο αλλα επεισοδια ΠΡΟΦΑΝΩΣ καπου μεσα στο χειμωνα !!!
Παρατηρηστε λιγακι οτι φορανε μπουφαν οι μασκοφοροι τους και χειμερινη ενδυμασια οι ενστολοι τους.
Ειπαμε κανουν οτι κανουν, και τα ξερουμε αλλα να κοβει το ματι μας και να σκεφτεται το μυαλο μας !!!
Οχι να το παιζουμε εξυπνοι μονο...

Ανώνυμος είπε...

η πρώτη φωτό ο τύπος με το καροτσάκι είναι χαλια photoshop ...ακόμα και ένα παιδάκι ξέρει ότι έτσι δεν μπορείς να γυρίσεις το πάνω μέρος του σώματος ενώ περπατάς μπροστά.


Διαβάζω από εξωτερικό τα νέα και λυπάμαι για την πατρίδα αλλα κάποτε θα πρέπει να σταματήσουν τα ψέματα και οι υπερβολές από όλους κυβερνώντες και μη
αλλα πρώτοι θα πρέπει να "αλακουν" οι πολίτες
Δεν είναι δυνατόν να βλέπω στο teletext Ότι 4400 έπαιρναν σύνταξη ακόμα ενώ δεν ζουν 10 χρονια +
Να μας κάνουν πλακα οι Ολλανδοί ότι θα πάμε ελλάδα να παίρνουμε σύνταξη από τα 50 χρόνον κλπ κλπ

Ανώνυμος είπε...

αν και οι περισσοτεροι ξερουμε τι γινεται καλα ειναι να υπαρχουν τετοιες φωτογραφιες και βιντεο για να αποδεικνυεται η αληθεια

Ανώνυμος είπε...

Χαλαρώστε,τα εξάρχεια και τα ΒΠ είναι γεμάτα με μπαχαλάκηδες,δε χειάζονται αστυνομικοί

Ανώνυμος είπε...

Χαλαρώστε,τα εξάρχεια και τα ΒΠ είναι γεμάτα με μπαχαλάκηδες,δε χειάζονται αστυνομικοί