ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: Ημερομηνία έναρξης της συζήτησης για το Μεσοπρόθεσμο η Τετάρτη στις 16:30 ▬ Σε 24ωρο κλοιό εισέρχεται από τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης ο χώρος περιμετρικά της Βουλής ▬ Γ.Σ.Ε.Ε. και Α.Δ.Ε.Δ.Υ την Τετάρτη στις 11:00 συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως και πορεία προς τη Βουλή. Αγανακτισμένοι στην Ελλάδα: Μία εικόνα.. χίλιες λέξεις..
Στο κάτω μέρος της σελίδας μπορείτε να πατήσετε like, tweet, ή "μοιραστείτε" ώστε να διαδώσετε το blog. Ευχαριστούμε!

Μία εικόνα.. χίλιες λέξεις..

Κάντε Click για μεγέθυνση

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΣΏΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΛΈΓΕΤΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΊΑ. θΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΟΥς ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥς, ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ 100 ΕΥΡΩ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΠΕΥΧΟΝΤΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ, ΞΑΠΛΑΔΟΣ, ΤΡΟΙΚΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΝΤ, ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ,ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚΙΑΝΣ, ΓΟΥΩΛΣΤΡΙΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΖΩΝΕΥΡΟΠΑΙΩΝ (ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΖΩΝΗΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ).
ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ! ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ. ΟΤΙ ΔΗΛ. ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΚΙΡΧΝΕΡ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ (ΚΟΡΑΚΙΑ) ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ!!!
ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ Α-Μ-Ε-Σ-Α!