ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: Ημερομηνία έναρξης της συζήτησης για το Μεσοπρόθεσμο η Τετάρτη στις 16:30 ▬ Σε 24ωρο κλοιό εισέρχεται από τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης ο χώρος περιμετρικά της Βουλής ▬ Γ.Σ.Ε.Ε. και Α.Δ.Ε.Δ.Υ την Τετάρτη στις 11:00 συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως και πορεία προς τη Βουλή. Αγανακτισμένοι στην Ελλάδα: Παραιτήσεις απο Βουλευτές
Στο κάτω μέρος της σελίδας μπορείτε να πατήσετε like, tweet, ή "μοιραστείτε" ώστε να διαδώσετε το blog. Ευχαριστούμε!

Παραιτήσεις απο Βουλευτές

Την παραίτησή τους από βουλευτές υπέβαλαν σήμερα ο Γιώργος Φλωρίδης και ο Έκτορας Νασιώκας, οι οποίοι έκαναν λόγο για πολιτικό αδιέξοδο της χώρας. Η κα Βάσω Αλεξανδρίδου θα αντικαταστήσει τον κ. Έκτορα Νασιώκα.

Ήδη φημολογούνται οι παραιτήσεις ακόμη τεσσάρων βουλευτών, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα ονόματά τους.
Η κοινοβουλευτική δύναμη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. παραμένει στους 155 βουλευτές, καθώς οι κ.κ. Νασιώκας και Φλωρίδης δεν ανεξαρτητοποιούνται.

Η Βάσω Παπανδρέου, ζήτησε την άμεση σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και μάλιστα εδώ και λίγη ώρα συγκεντρώνει υπογραφές, για να τις παραδώσει στο προεδρείο της Βουλής. Η κα Παπανδρέου μάζεψε 35 υπογραφές, το αίτημά της έγινε δεκτό και σήμερα το απόγευμα στις 16:30 θα γίνει η σύγκληση της Ομάδας.

«Δεν υπηρετούμε την πατρίδα αποχωρούντες. Την υπηρετούμε από εδώ, που μας έστειλε ο λαός» υπογράμμισε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Απόστολος Κακλαμάνης, με παρέμβασή του στη Βουλή, αμέσως μετά τη δήλωση του βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Έκτορα Νασιώκα, ότι παραιτείται από το βουλευτικό του αξίωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: