ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: Ημερομηνία έναρξης της συζήτησης για το Μεσοπρόθεσμο η Τετάρτη στις 16:30 ▬ Σε 24ωρο κλοιό εισέρχεται από τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης ο χώρος περιμετρικά της Βουλής ▬ Γ.Σ.Ε.Ε. και Α.Δ.Ε.Δ.Υ την Τετάρτη στις 11:00 συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως και πορεία προς τη Βουλή. Αγανακτισμένοι στην Ελλάδα: Η τελευταία μας ελπίδα..
Στο κάτω μέρος της σελίδας μπορείτε να πατήσετε like, tweet, ή "μοιραστείτε" ώστε να διαδώσετε το blog. Ευχαριστούμε!

Η τελευταία μας ελπίδα..

Εκτεταμένα επεισόδια ξέσπασαν λίγο μετά τις 13:20 στη συμβολή της Λεωφόρου Αμαλίας με την οδό Γεωργίου, όπου δεκάδες άτομα πετούν πέτρες, ξύλα και καδρόνια εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται πίσω από τα κιγκλιδώματα στον περίβολο της Βουλής.

Η Αστυνομία απάντησε με εκτεταμένη χρήση χημικών αλλά και βομβίδων κρότου-λάμψης. Η ατμόσφαιρα στο Σύνταγμα παραμένει αποπνικτική, εξαιτίας των δακρυγόνων.

Το πλήθος έχει φύγει από την πλατεία, με κατεύθυνση προς την Φιλελλήνων αλλά και την Λεωφόρο Αμαλίας.

Ισχυρές δυνάμεις της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της ομάδας ΔΕΛΤΑ παραμένουν στη Λεωφόρο Βασ. Σοφίας, ενισχύοντας τις ομάδες της ΥΜΕΤ και των ΜΑΤ.

Μάχες σώμα με σώμα μεταξύ διμοιρίας των ΜΑΤ και κουκουλοφόρων διαδραματίζονται αυτή την ώρα στην οδό Βασιλέως Γεωργίου, καθώς ομάδες αστυνομικών έκαναν επίθεση με χημικά, προελαύνοντας προς την κάτω πλευρά της πλατείας. Η οδός Συντάγματος και η οδός Ερμού έχουν εκκενωθεί από τον κόσμο.

Στις 14:10 αστυνομικοί εκτόξευσαν δακρυγόνα επί της οδού Ξενοφώντος, στο σημείο όπου βρίσκονταν εκατοντάδες μέλη των «Αγανακτισμένων».

Εν τω μεταξύ, λίγο μετά τις 12:30 δημιουργήθηκε ένταση επί της οδού Μητροπόλεως μπροστά στο κτήριο του Υπουργείου Οικονομικών, όταν αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή ενός ατόμου.

Στο σημείο βρέθηκαν εκατοντάδες διαδηλωτές, οι οποίοι φώναξαν συνθήματα και ζήτησαν να αφεθεί ελεύθερος ο νεαρός, που έπιασαν οι δυνάμεις των ΜΑΤ.

Η αστυνομία από νωρίς το πρωί επιχειρούσε να ανοίξει ασφαλείς διόδους για να φτάσουν οι βουλευτές ανενόχλητοι στο Κοινοβούλιο, όπου από τις 09:30 έχει ξεκινήσει στην Ολομέλεια της Βουλής, η συζήτηση για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, και οι «Αγανακτισμένοι» πολίτες εντείνουν τις δράσεις τους σκοπεύοντας να περικυκλώσουν τη Βουλή, αντιδρώντας στην ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στήριξης και στα νέα οικονομικά μέτρα που σφίγγουν και άλλο το ζωνάρι του Έλληνα πολίτη.

Από τις 08:00 πραγματοποιούνται τρία μπλόκα από τους «Αγανακτισμένους», στον σταθμό του μετρό «Ευαγγελισμός», στο Καλλιμάρμαρο και στο Σύνταγμα, ενώ αναμένονται και άλλοι «Αγανακτισμένοι» από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο αδελφός του Παπαντρέου CDs εναντίον της Ελλάδας. Το έχετε διαβάσει αυτό;
->

http://kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=6804

Ανώνυμος είπε...

Εννούσα πως ο αδελφός του Παπαντρέου, Ανδρέας, δουλεύει σε εταιρία που διακινεί CDs εναντίον της Ελλάδας

http://olympia.gr/2011/06/25/andreas-papandreou-2/


http://attikanea.blogspot.com/2011/07/cds.html

Best Business Brands είπε...

Our Last Hope for free. Heartsounds came into being after the demise of Light ...