ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: Ημερομηνία έναρξης της συζήτησης για το Μεσοπρόθεσμο η Τετάρτη στις 16:30 ▬ Σε 24ωρο κλοιό εισέρχεται από τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης ο χώρος περιμετρικά της Βουλής ▬ Γ.Σ.Ε.Ε. και Α.Δ.Ε.Δ.Υ την Τετάρτη στις 11:00 συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως και πορεία προς τη Βουλή. Αγανακτισμένοι στην Ελλάδα: Διάγγελμα Παπανδρέου: Νέα κυβέρνηση και ψήφο εμπιστοσύνης
Στο κάτω μέρος της σελίδας μπορείτε να πατήσετε like, tweet, ή "μοιραστείτε" ώστε να διαδώσετε το blog. Ευχαριστούμε!

Διάγγελμα Παπανδρέου: Νέα κυβέρνηση και ψήφο εμπιστοσύνης

Ο Γιώργος Παπανδρέου ανέτρεψε τα δεδομένα την τελευταία στιγμή και διαψεύδοντας όλες τις αρχικές εκτιμήσεις, ανακοίνωσε πως συνεχίζει με νέα κυβέρνηση που θα ανακοινώσει την Πέμπτη και θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης.

Ο πρωθυπουργός, τόνισε ότι η Ν.Δ. διαχειρίστηκε την προσπάθεια για συναίνεση με επικοινωνιακούς όρους και όχι όρους πολιτικής ευθύνης. Όπως είπε ότι αύριο θα ζητήσει εκ νέου την ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής, χωρίς να διευκρινίζει εάν θα πρόκειται για κυβέρνηση προσωπικοτήτων με συμμετοχή και από άλλα κόμματα.

"Ζήτησα να γίνει μια εθνική προσπάθεια, γιατί το καθήκον είναι εθνικό και όχι κομματικό" είπε στην αρχή της ομιλίας του, αφήνοντας έτσι αιχμές για τη στάση της αντιπολίτευσης, για να συνεχίσει λέγοντας: "Επανήλθα με νέες προτάσεις για να επιτευχθεί η εθνική ενότητα, αλλά η αντιπολίτευση χρησιμοποίησε επικοινωνιακούς όρους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: