ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: Ημερομηνία έναρξης της συζήτησης για το Μεσοπρόθεσμο η Τετάρτη στις 16:30 ▬ Σε 24ωρο κλοιό εισέρχεται από τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης ο χώρος περιμετρικά της Βουλής ▬ Γ.Σ.Ε.Ε. και Α.Δ.Ε.Δ.Υ την Τετάρτη στις 11:00 συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως και πορεία προς τη Βουλή. Αγανακτισμένοι στην Ελλάδα: Δηλώσεις Πάγκαλου
Στο κάτω μέρος της σελίδας μπορείτε να πατήσετε like, tweet, ή "μοιραστείτε" ώστε να διαδώσετε το blog. Ευχαριστούμε!

Δηλώσεις Πάγκαλου


Μιλώντας στο Εθνος της Κυριακής χαρακτηρίζει "μόδα των τεχνολογιών" το κίνημα των "Αγανακτισμένων" και κάνει λόγο για “ανώδυνη εκτόνωση, που δεν ενδιαφέρει καν την πολιτική”. Οπως λέει χαρακτητριστικά, “Η διαμόρφωση ενός πολιτικού κινηματος όσο και αν αυτό δυσαρεστεί ορισμένους, που ακολουθούν τη μόδα των τεχνολογιών δεν εξαρτάται από τα like και τα unlike του Facebook”.

10 σχόλια:

Nikos είπε...

ta klepsimata ton texnologion tis siemenes kai ton alon eterion den eksartonte apo ta xrimata pou eksafanistikan

Χάρης απο Κοζάνη είπε...

Ας ενημερώσει κάποιος τον κυριο (haha) Πάγκαλο οτι αυτοί που μαζεύτηκαν, μαζεύονται, και θα συνεχίσουν να μαζεύονται καθημερινά δεν έρχονται για να κάνουν ένα unlike σε μια σελίδα του Facebook αλλά unlike σε 300 ανθέλληνες unlike στην πολιτική που ασκήθηκε τόσα χρόνια.
Unlike σε Μνημόνια unlike σε όσους νομίζουν οτι αυτη η χώρα τους χρωστά

Ανώνυμος είπε...

Μωρι χοντρομπαλλα παγκαλε, έχεις και θράσος να μιλάς;Α να χαθεις ρε βρωμοτρυγλικερίδιο, που σε σιχαίνονται και τα γουρούνια

terre2crete είπε...

Ας προσπαθήσουμε συστηματικά όλοι μας, να είναι μια απλή εκτόνωση που θα περάσει. Δεν πρέπει να μας περάσει (η εκτόνωση)μ και δεν πρέπει να τους περάσει.

Ανώνυμος είπε...

Agapite k Pagale,
ame mou kai sto diaolo!!!
arketa me ta epitedevmea asteia sas, nai kapoioi apo mas touw ellines sas psifisan gia na trote me xrisa koutalia. Anti loipon na ektimate tin psifo k na agonizeste, lete vlakeies, fanfares kai ampelosofies, mazefteite giati tha agriepsoun merikoi me tis anoisies k etsi opos exete katantisei -trifilos- den tha mporeite na parete k ta podia sas!
pou tha mas peite oti kanoume k moda! asteie anthropako!!
ntropi sas!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτο δειχνει ποσο μας υπολογιζουν...επιτελους, ας τους δειξουμε ποσο σοβαρα ειναι τα πραγματα και ποσα ραμματα εχουμε για τη γουνα τους!!

ΟΛΟ Κ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!

ΜΕ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Πάγκαλος αγαπητοί συνέλληνες, κάνει μεγάλο καλό στη χώρα. Αν δεν έλεγε αυτές τις χοντράδες, ακόμα θα καθόμασταν όλοι στους καναπέδες. Η παρουσία του και ο λόγος του είναι καταλυτικός για τις εξελίξεις. Όλοι οι άλλοι είναι σιγανοπαπαδιές και γλιμούτζες. ΓΑΠ και Σαμαράς, πρώτοι και καλύτεροι.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματι, μας εξοργισει αρκετα να πουμε ενα μεγαλο ΟΧΙ πια!! Το ποιος εφαγε τι - φαινεται!

Ο εργοδοτης μου μου ειπε ενα φοβερο σημερα - τον Παγκαλο να τον λεμε Πανσαχλο!!

Ανώνυμος είπε...

pistebo afto to binteo 8a kalipsi merikous:

http://www.youtube.com/watch?v=2UPRqqTtFSE&feature=share

Ανώνυμος είπε...

Ο Πάκγαλος έχει δίκιο όταν μιλάει για ανώδυνη εκτόνωση!
Καλή η κίνηση αλλά η άποψη "δεν θέλουμε αυτό που έχουμε αλλά δεν έχουμε άλλη συγκεκριμένη πρόταση να κάνουμε πέρα του να φύγουν οι υπάρχοντες πολιτικοί" δεν κάνει κακό σε κανέναν από αυτούς. Είναι μια επανάληψη της γενιάς του 114 (1962) που όμως δεν έχει καν εκείνη τη δυναμική αλλαγών. Ας ελπίσουμε ότι κάτι θα βγεί (αν και δεν το πιστεύω).