ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: Ημερομηνία έναρξης της συζήτησης για το Μεσοπρόθεσμο η Τετάρτη στις 16:30 ▬ Σε 24ωρο κλοιό εισέρχεται από τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης ο χώρος περιμετρικά της Βουλής ▬ Γ.Σ.Ε.Ε. και Α.Δ.Ε.Δ.Υ την Τετάρτη στις 11:00 συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως και πορεία προς τη Βουλή. Αγανακτισμένοι στην Ελλάδα: Σε εξέλιξη το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Στο κάτω μέρος της σελίδας μπορείτε να πατήσετε like, tweet, ή "μοιραστείτε" ώστε να διαδώσετε το blog. Ευχαριστούμε!

Σε εξέλιξη το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Στο Προεδρικό Μέγαρο βρίσκονται αυτήν την ώρα οι πολιτικοί αρχηγοί για το συμβούλιο υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ο οποίος στην εισαγωγική ομιλία του επισήμανε την ανάγκη να επιτευχθεί άμεσα εθνική συνεννόηση, για να μπορέσει η χώρα να αντιμετωπίσει πιο αποτελεσματικά την κρίση.

Ο κ. Παπούλιας, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τόνισε ότι απαιτείται να ληφθούν εκείνα τα μέτρα που θα διασφαλίζουν την κοινωνική συνοχή, καθώς και να στοχεύουν στην προστασία των οικονομικά αδυνάτων.

Παρόντες στη σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια είναι ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, καθώς και οι υπουργοί Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου και Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας, προκειμένου να υπάρξει πλήρης ενημέρωση για όλες τις πτυχές της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός θα ζητήσει να καταγραφούν όλες οι απόψεις των αρχηγών. Ο ίδιος φέρεται έτοιμος να αποδεχθεί προτάσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ώστε να αντιμετωπισθεί συναινετικά η κρίση και να αποφύγει η χώρα μεγάλες περιπέτειες.

Οι εξελίξεις αυτές πυροδότησαν φήμες και σενάρια ότι ο πρωθυπουργός μπορεί να προχωρήσει ακόμη και σε προτάσεις για την τοποθέτηση προσώπων, δηλαδή υπουργών κοινής αποδοχής σε καίρια πόστα άσκησης οικονομικής πολιτικής. Πάντως, οι πληροφορίες αυτές προς το παρόν δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: