ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: Ημερομηνία έναρξης της συζήτησης για το Μεσοπρόθεσμο η Τετάρτη στις 16:30 ▬ Σε 24ωρο κλοιό εισέρχεται από τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης ο χώρος περιμετρικά της Βουλής ▬ Γ.Σ.Ε.Ε. και Α.Δ.Ε.Δ.Υ την Τετάρτη στις 11:00 συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως και πορεία προς τη Βουλή. Αγανακτισμένοι στην Ελλάδα: "Ευρωπαίοι Αγανακτισμένοι": Κυριακή 29 Μαΐου στις 6:00
Στο κάτω μέρος της σελίδας μπορείτε να πατήσετε like, tweet, ή "μοιραστείτε" ώστε να διαδώσετε το blog. Ευχαριστούμε!

"Ευρωπαίοι Αγανακτισμένοι": Κυριακή 29 Μαΐου στις 6:00

Σήμερα στις 18:00 το απόγευμα, πολίτες σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης θα συγκεντρωθούν για να φωνάξουν για να αποκτήσουν καλύτερη ποιότητα ζωής στις χώρες τους. για πανευρωπαϊκή συγκέντρωση στις πλατείες όλων των μεγάλων πόλεων, έχει γίνει μέσω διαδικτύου.

Οι "Έλληνες αγανακτισμένοι" συνεχίζουν να διαδηλώνουν στην πλατεία Συντάγματος, κινητοποιώντας χιλιάδες πολίτες σε πολλές πόλεις της Ελλάδος, που αποφασίζουν να κατεβούν στους δρόμους μαζί με τα παιδιά τους, για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στα μέτρα λιτότητας.

Στην πλειοψηφία τους, είναι νέοι, άνεργοι, εργαζόμενοι και φοιτητές που συμμετέχουν στην διαμαρτυρία, χτυπώντας κατσαρόλες μπροστά από τη Βουλή.

1 σχόλιο:

Γιάννης Ζωχιός είπε...

ΟΧΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΈΝΩΝ ΣΤΟΝ ΆΝΘΙΜΟ!
ΝΑ ΜΗΝ ΈΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΊΑ ΘΕΣΑΛΟΝΊΚΗΣ!
Τον πατρονάρει (κυρίως) ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ!....................
http://autenergos.blogspot.com/2011/05/blog-post_31.html