ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: Ημερομηνία έναρξης της συζήτησης για το Μεσοπρόθεσμο η Τετάρτη στις 16:30 ▬ Σε 24ωρο κλοιό εισέρχεται από τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης ο χώρος περιμετρικά της Βουλής ▬ Γ.Σ.Ε.Ε. και Α.Δ.Ε.Δ.Υ την Τετάρτη στις 11:00 συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως και πορεία προς τη Βουλή. Αγανακτισμένοι στην Ελλάδα: Πρόταση Αναγνώστη
Στο κάτω μέρος της σελίδας μπορείτε να πατήσετε like, tweet, ή "μοιραστείτε" ώστε να διαδώσετε το blog. Ευχαριστούμε!

Πρόταση Αναγνώστη

Προτεινω τη δημιουργια τραπεζικου λογαριασμου ο οποιος θα λειτουργησει ως ευαλτηριο για τη συγκεντρωση χρηματικου ποσου απο ολους τους Ελληνες με σκοπο τη συσταση μιας λαικης επιτροπης αποτελουμενης απο εναν εκπροσωπο απο καθε μεγαλη πολη της χωρας μας η οποια θα συσκευθει και κατω απο ομοφωνη αποφαση θα προσλαβει εναντι χρηματικης αμοιβης στελεχη επιστημονικα καταρτισμενα πανω σε θεματα οικονομιας,διπλωματιας,διευθυνσης επιχειρησεων  νομικους συμβουλους και οποιον αλλο κρινει απαραιτητο η επιτροπη.( ανα το κοσμο υπαρχουν Ελληνες που εχουν διαπρεψει και με ευχαριστηση θα μας εδιναν τα φωτα τους.).
Στη συνεχεια να προχωρησουμε στη συσταση ενος κοματος που οι υποψηφιοι προτιστως θα εχουν αρνηθει εγγραφως τη βουλευτικη ασυλια.

Το χρηματικο ποσο που ευελπιστω πως θα συγκεντρωθει αρχικα μονο απο τους φιλους του facebook με εναν απλο υπολογισμο πολλαπλασιαστε τους με το οτι μπορει να προσφερει ο καθενας μας απο πχ 5 ευρω εως...1000 ευρω!Μετα τη συγκεντρωση των  πρωτων χρηματων να ειστε σιγουροι οτι ολα θα πανε κατ ευχην Θεου.

4 σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ Λ. είπε...

ΔΙΑΦΩΝΩ! ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΛΕΦΤΑ Ή ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΛΕΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!!! ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΖΗΤΗΜΑ!!!! ΟΛΑ ΓΙΝΙΝΤΑΙ ΕΝΣΤΙΚΤΟΔΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ!!! Π.Χ. ΔΕΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΙΣΠΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΑΤΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ!!! ΚΑΘΕ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ!!!!

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ...

ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΩ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ... ΔΗΛ. ΤΑ ΜΥΡΜΗΓΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ/ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΚΤΛ. ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΡΜΟΝΙΚΑ???

Υ.Γ. ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΣΥΝΤΟΜΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΕΓΩ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΌΣΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΚΑΘΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΟΘΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΝΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ!!

Ανώνυμος είπε...

καπως περιπλοκο και μπλεκει κ με λογαριασμο.....η επιτροπη θα μπορουσε να συσταθει χωρις να μαζευτει καποιο ποσο (η και χωρις καποια επιτροπη να μπουν μπροστα καποιοι επιφανεις στους κλαδους που ανεφερες) κ να ιδρυθει κομμα με σαφες πλανο κτλ ακομα κ αυριο το πρωι...με τη σειρα μας το βγαζουμε πρωτο και απο κει κ περα διαχειριζεται τα χρηματα του κρατους

ΚΩΣΤΑΣ Λ. είπε...

ΚΟΙΤΑ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ!! ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΟΠΟΙΝΔΗΠΟΤΕ ΝΕΟ ΗΓΕΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΜΕ ΕΜΑΣ!!! ΑΛΛΑ ΜΩΛΙΣ ΑΝΑΙΒΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΡΟΤΑ. ΟΠΩΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΕΙΚΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΜΑ ΄΄ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΚ΄΄ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΨΩΜΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ...ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ!!!ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ!

Τακης Κ είπε...

Καθολου καλη ιδεα και η οποιαδηποτε παρομοια προσπαθεια καπελωματος και εκμεταλευσεως του μεσου αγανακτισμενου πολιτη ειναι εκ του πονηρου.Δεν χρειαζομαστε πατρωνες, επιτροπες, συμβουλια ,διαβουλια κλπ..ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ συμμετοχη και παρουσια.Οταν και εφ οσον εχουμε επιτυχει τα ζητουμενα και εξασφαλιζεται το μελλον των παιδιων και εγγονων μας, οσοι τοτε επιθυμουν να δημιουργησουν κομμα ας συνενοηθουν μεταξυ τους και ας κανουν οτι θελουν