ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: Ημερομηνία έναρξης της συζήτησης για το Μεσοπρόθεσμο η Τετάρτη στις 16:30 ▬ Σε 24ωρο κλοιό εισέρχεται από τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης ο χώρος περιμετρικά της Βουλής ▬ Γ.Σ.Ε.Ε. και Α.Δ.Ε.Δ.Υ την Τετάρτη στις 11:00 συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως και πορεία προς τη Βουλή. Αγανακτισμένοι στην Ελλάδα: Ανακοίνωση - Προσοχή
Στο κάτω μέρος της σελίδας μπορείτε να πατήσετε like, tweet, ή "μοιραστείτε" ώστε να διαδώσετε το blog. Ευχαριστούμε!

Ανακοίνωση - Προσοχή

Η σελιδα http://real-democracy.gr/el ΔΕΝ ειναι η επισημη σελιδα του κινηματος μας. Ενημερωστε τον κοσμο γιατι ετσι παρουσιαζεται στις εφημεριδες. Το περίεργο είναι πως δεν εχει κανένα link προς τις σελίδες του facebook ωστε να τις ενώνει και να ενημερώνονται.

Το κίνημα των αγανακτισμένων ΔΕΝ έχει κάποια επίσημη σελίδα (πέρα απο κάποια blog που μας υποστηρίζουν όπως το http://aganaktismenoigr.blogspot.com/) καθώς και ΔΕΝ έχουμε εκπροσωπους!


Είμαστε απλοί πολίτες που αγανάκτησαν απο την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας.

Επίσης να πούμε πως την πρώτη σελίδα στο facebook με τίτλο "Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα" την έφτιαξαν ένας 18χρονος και 2 φίλοι του με την ελπίδα πως η Ελλάδα θα ξυπνήσει..

Ας τους δείξουμε πως ξυπνήσαμε..

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

διαδοστε το γιατι η ομαδα που λετε δεν εχει καμια σχεση με απλους αγανακτησμενους πολιτες!!προσπαθουν να καπελωσουν την αγνη αγανακτηση των Ελληνων και κρυβονται πολλα πισω απο αυτην!!!ενημερωστε τον κοσμο!!!μακρια απο αυτην την ομαδα!!!!

Ανώνυμος είπε...

καλά οι αγανακτησμένοι είναι ανώνυμοι και χωρίς ηγέτες οποτε λογικό να υπάρχουν πολλές ομάδες απόψεις και απόψεις.....

savas είπε...

Εριξαν Ξανα την σελιδα στο fb

Vouts είπε...

Δεν καταλαβαίνω.
Το real-democracy τι ρολο παιζει τοτε?

Vouts είπε...

τι πειράζει αν συσπειρωνει κοσμο και το real-democracy και το aganaktismenoi?

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστω για την διευκρύνση γιατι μέρες ρωτάγαμε κάποιοι και δεν πέρναμε απάντηση .
Συνεχίζουμε γερά μακρυά απο τα κομματόσκυλα ...

(ΥΓ) Μπορει να διευκρινιστεί και στο γκρουπ στο FB ?

Ανώνυμος είπε...

Den katalavainoun oi 300 paxydermoi apo tis sygentroseis!!Prepei na dimiourgithei disleitourgia sto sistima. NA MHN PLHRONEI KANEIS FOROYS!!KANEIS OMOS!!MEXRI NA MAS PAROYN STA SOVARA!!!

Ανώνυμος είπε...

1.TERMA STH XRHMATODOTHSH TON KOMMATON APO TON KRATIKO PROYPOLOGISMO 2. MEIOSH TOY ARITHMOY TON VOYLEYTON SE 150 3. MONO MIA EPANEKLOGH VOYLEYTH (MAXIMUM 8 XRONIA DHLADH) 4.KATARGHSH TOY 15ou KAI 16ou MISTHOY TON YPALLHLON THS VOYLHS 5. KATARGHSH TON VOYLEYTIKON SYNTAKSEON 6. ARSH VOYLEYTIKHS ASYLIAS

Ανώνυμος είπε...

Στο Σύνταγμα θα σηκωθούν και οι νεκροί να ρθούνε,
Ποτε ξανα μες στη Βουλή κοπρίτες δε θα μπούνε!!

Ανώνυμος είπε...

Το real-democracy.gr έχει φτιαχτεί από την τεχνική ομάδα εργασίας που βρίσκεται μόνιμα στο Σύνταγμα, ακριβώς για να μην υπάρχουν καπελώματα και να κρατηθεί η κίνηση ανεξάρτητη και αχρωμάτιστη. Εκεί θα βρείτε και πληροφορίες της Ανοιχτής Λαϊκής Συνέλευσης που πραγματοποιείται στο κέντρο της πλατείας κάθε βράδυ στις 21:00.ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΊΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ!!