ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: Ημερομηνία έναρξης της συζήτησης για το Μεσοπρόθεσμο η Τετάρτη στις 16:30 ▬ Σε 24ωρο κλοιό εισέρχεται από τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης ο χώρος περιμετρικά της Βουλής ▬ Γ.Σ.Ε.Ε. και Α.Δ.Ε.Δ.Υ την Τετάρτη στις 11:00 συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως και πορεία προς τη Βουλή. Αγανακτισμένοι στην Ελλάδα: Κάλεσμα των "Aγανακτισμένων" για δυναμική κινητοποίηση
Στο κάτω μέρος της σελίδας μπορείτε να πατήσετε like, tweet, ή "μοιραστείτε" ώστε να διαδώσετε το blog. Ευχαριστούμε!

Κάλεσμα των "Aγανακτισμένων" για δυναμική κινητοποίηση

Κάλεσμα για μαζική προσέλευση στην Πλατεία Συντάγματος, ώστε να περικυκλωθεί η Βουλή, απευθύνουν οι "αγανακτισμένοι" για αύριο και μεθαύριο προκειμένου να αποτρέψουν το Κοινοβούλιο να ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και τα εφαρμοστικά μέτρα.

Σε συνδυασμό με τη 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ αύριο και τις αντίστοιχες συγκεντρώσεις και πορείες, η πλατεία Συντάγματος αναμένεται να γίνει το επίκεντρο των αντιδράσεων ενάντια στο νέο κυβερνητικό πακέτο μέτρων λιτότητας.

Να σημειωθεί ότι ανάλογες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν και στο Λευκό Πύργο και τις υπόλοιπες πλατείες της Ελλάδας, όπου δραστηριοποιούνται οι "αγανακτισμένοι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: