ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: Ημερομηνία έναρξης της συζήτησης για το Μεσοπρόθεσμο η Τετάρτη στις 16:30 ▬ Σε 24ωρο κλοιό εισέρχεται από τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης ο χώρος περιμετρικά της Βουλής ▬ Γ.Σ.Ε.Ε. και Α.Δ.Ε.Δ.Υ την Τετάρτη στις 11:00 συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως και πορεία προς τη Βουλή. Αγανακτισμένοι στην Ελλάδα: Μπλόκο Αγανακτισμένων στη Βουλή
Στο κάτω μέρος της σελίδας μπορείτε να πατήσετε like, tweet, ή "μοιραστείτε" ώστε να διαδώσετε το blog. Ευχαριστούμε!

Μπλόκο Αγανακτισμένων στη Βουλή














Σε εικοσιτετράωρο κλοιό εισέρχεται από τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης ο χώρος περιμετρικά της Βουλής των Ελλήνων, όπου έχουν δώσει ραντεβού οι «Αγανακτισμένοι», με αφορμή τη συζήτηση για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Σταθερότητας και με φόντο τη γενική απεργία που έχουν προγραμματίσει εργαζόμενοι και συνδικαλιστικοί φορείς.

 Σύμφωνα με τους διοργανωτές των εκδηλώσεων, την Τετάρτη το πρωί θα πραγματοποιηθούν τρεις προσυγκεντρώσεις σε τρία διαφορετικά σημεία: η πρώτη έξω από τον σταθμό του Μετρό στον Ευαγγελισμό, η δεύτερη μπροστά στο Παναθηναϊκό Στάδιο και η τρίτη μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα.

Σκοπός των «Αγανακτισμένων» είναι να δημιουργήσουν μια ανθρώπινη αλυσίδα, η οποία θα αποτρέψει την είσοδο των βουλευτών στο κτήριο της Βουλής, για να ματαιωθεί η επίμαχη συζήτηση για το «Μνημόνιο 2».

Παραλύουν δημόσιος και ιδιωτικός τομέας

Σε εικοσιτετράωρη γενική πανελλαδική απεργία προχωρούν αύριο όλοι οι εργαζόμενοι, μετά και το κάλεσμα που απηύθυναν η Γ.Σ.Ε.Ε. και η Α.Δ.Ε.Δ.Υ.. Τα δύο συνδικαλιστικά σώματα έχουν προγραμματίσει για τις 11:00 συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν και πορεία προς τη Βουλή.
Σε ανακοίνωσή τους, οι συνδικαλιστές «καταδικάζουν το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα των άδικων, άνισων και αντικοινωνικών μέτρων της Κυβέρνησης και ζητούν άμεσα την απόσυρσή του. Καταγγέλλουν την κυβερνητική πολιτική, τις εκβιαστικές απαιτήσεις της τρόικας και τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: